Brugte Biler Falder i pris, billigere biler fremover

I øjeblikket ser vi store fald på bil priserne. Priserne på brugte biler har i løbet af de sidste par år været høje, da alle folk har haft rigeligt med penge og alle unge kunne få lov til at låne alle dem de ville.
Bil priserne på brugte biler, er i mange mærker faldet over 30% da bil ejerne ikke kan få solgt deres biler, fordi at der ikke er nok købere.
De brugte bil priser opfører sig i øjeblikket nøjagtig som boligpriserne, de falder!
Der er for få købere til alle de biler som er på markedet. Grunden til at der er så mange biler på markedet er at vi igennem de sidste par år har oplevet stor vækst, alle har fået mere og mere i løn og ville derfor kører større og større biler. Der blev købt større og større biler og til med var der virkelig mange nye biler i blandt. Alle de unge mennekser kunne låne af banken hvis de bare havde en mor som de fik lomme penge af, og nu har vi alt for mange biler på markedet,

Mange mener at bil priserne har nået bunden nu, mener dog ikke at dette er aktuelt. Man ser mange autoforhandlere som sælger ud af deres biler fordi at de ikke sælger så meget mere, de sælger dem virkelig billigt, de bliver i nogen tilfælde solgt så billigt at de ligger under brugt bil markedsprisen for private, og de sænker jo priserne på hele markedet med denne manøvre, hvilket kommer til at bide dem selv i røven, men hvad skal de gøre!? Priserne falder nu.

Det man kan konkludere er at hvis man skal købe brugt bil nu, så skal man virkelig tænke sig tigtig godt om. Hvis man skal sælge sin bil hurtigt pga. økonomiske årsager, så tag bilen med til auktion, det betaler sig ofte bedre for tiden.

Ud af dette kan der konkluderes:

  • Rigtig mange bilhajer udnytter situationen til at presse prisen helt i bund, når de handler biler, fordi at det tager lang tid at sælge sin bil på nettet.
  • Forhandlere sælger ud, find en billig bil ved en forhandler, de er i mange tilfælde billigere end ved de private, og hvis de virkelig har det svært, kan prisen handles helt i bund.
  • Tag dig tid til dit brugt bil salg, den bliver solgt hvis din pris er rigtig.
  • Hvis du skal sælge din brugt bil hurtigt, så sælg den på auktion.
  • Sælg ikke din bil til en som minimum vil have 3 uger til omregistrering, eksportere din bil, spørger om du er til at handle med og så giver en pris 20% under din pris, hvis du gør dette så kan du næsten være sikker på at blive snydt.