Biler Tyskland - Biler fra Tyskland er populære

Rigtig mange i dag, ville vælge en biler fra tyskland i stedet for danmark, også selvom kilometer talet og prisen ville være identisk. Mange forbinder en tysk bil med kvalitet og at alt bare virker. Det skal man ikke gå ud fra, alle biler kan fejle noget ligemeget hvilket land de kommer fra.
Der er dog den kæmpefordel ved biler fra tyskland, de ruster aldrig, mange forbinder vores voldsome saltning på vejene med vores bilers rustne standarder. Man kan ikke kun give saltningen på vejene skylden for rusten, også selvom der sliver smidt flere hundrede millioner tons hvert år. Det der er skyld i danske bilers rust er vores klima.

Tysklands klima er meget forskællig fra det danske, de er ikke omgivet af vand på samme måde som vi er i danmark. Derudover kommer det selvfølgelig at de ikke salter i tyskland, alt dette har stor betydning for biler fra tyskland.

Det er ikke kun rust det fugtige klima andgriber, mange biler fra danmark har problemer med elektronikken i bilen, det er fordi at det fugtige vejr andgriber ledninger med iringer, det giver defekte ledninger og fororsager dårlige elektronik systemer i vores biler her i danmark og så er det lige meget hvor de produceret.

Biler fra tyskland, er altså på mange punkter bedre, men ikke de priser som danske importører tager for dem fordi at de kommer fra tyskland. Ofte koster biler fra tyskland meget mere, ja op til 40% for en brugt bil, og det er altså for meget for en mulig defekt airbag lampe, hvis bilen atså ikke har noget rust. En dansk bil kan være lige så god som biler fra tyskland, hvis bare den har stået i garage.