Salg af brugt bil - Hjælp til brugt bil salg -

Når du skal sælge din brugte bil
Først skal du finde ud af hvilke ting bilen fejler. Brug 400kr ved en mekanikker, få bilen kigget igennem så du lige nøjagtig ved hvilke ting bilen fejler. Ikke fordi at du skal fortælle køber dette, men for at du ved hvilke ting den fejler når der en dag kommer en køber og kigger. På den måde kan han ikke snyde dig, eller bilde dig noget ind.

Nu skal du have taget nogle billeder af bilen, billeder er meget vigtige. De betyder ofte om bilen bliver solgt eller ikke bliver solgt. På internettet er folk meget visuelle, det betyder at hvis de ikke kan se billeder, er det uinteresant.
Billederne skal tages fra alle sider af bilen og indefra, tag ikke billeder for tæt på, men heller ikke for langt væk.

Billedet til venstre er taget lidt skævt og for tæt på, man kan altid diskutere om det er godt eller skidt, men et skævt billede skaber et skævt billede af bilen, og i bund og grund skal den person som kigger på bilen dreje sit hoved for at se bilen i det rigtige perspektiv, det holder ikke.

Efter du har taget billederne skal de ligges på nettet så du kan lave et salg af brugt bil.
Der er mange sider hvor du kan lave et salg af bil på, de mest brugte er DBA.dk og bilbasen.dk disse to sider er de mest funktionelle og de mest brugte. Du skal lave en annonce på hver bil, skriv hvilke ting bilen fejler af store ting, de små ting kan du så informere køber om senere. Hvis der er fejl ved bilen.
Ud over de felter der skal udfyldes, skal du fortælle om bilen kører godt og hvilke ting der er med i ekstra udstyr det kan være alt fra læder sæder til soltag.

Hvis en person prøver at presse prisen i telefonen eller tilbyder en pris i telefonen, er det næsten sikkert at personen handler med biler. En person som er interesseret i bilen vil muligvis spørge om der kan handles om prisen, og det er selvfølgelig ok. Men ingen priser i telefonen.


Hvis du er uheldig, at der ikke er lavet et salg af bilen inden 2 mdr. Så skal du overveje at aætte prisen ned. Gentegn aldrig annoncen, opret hellere en ny med nye billeder, det er bedere hvis der sidder nogle og holder øje med den.
Du kan evt. tilkøbe forskællige annoncer, du kan evt. købe en topannonce hvor bilen bliver vist i toppen af siden med billede. Det er dog vigtigt at du skaber opmærksomhed med evt. STOR SKRIFT hele vejen igennem topteksten eller en anden farve baggrund, Dette skaber fokus og fremmer dit salg.