Det er rigtig gode tider for bilkøberne lige nu!

I øjeblikket oplever alle bil sælgere i danmark tilbage gang i salget. Der er simpelthen for få købere til de biler som er til salg, det kan have noget at gøre med at den danske økonomi kører langsomere end den her gjort.

Det er dog ikke negativt for bilkøberne, de kan opleve store prisnedsættelser på biler som tidliggere er blevet solgt med det samme. Hvis man kigger på nettet f.eks på dba.dk vil man kunne se biler som har været tilsalg i over et år. Det behøves ikke at betyde at bilen fejler noget. Det kan sagtens være der fordi folk bliver skræmt over at den har været tilsalg så lang tid og så selvfølgelig den mindre efterspørgsel.

Hvis vi siger at en bilen i løbet af det sidste år er blevet sat ned fra 70000kr til 55000kr. så er sælger ved at være mør. autoforhandlere ved godt at de står skidt til på markedet så de køber ikke biler ind til for høje priser, de vil oftest ved den her tid underbyde totalt for at sikre sig en fortjeneste.

Sådan en bil der er sat 15000kr ned, kan man muligvis få endnu længere ned , hvis bare man griber det rigtigt an. Underbyd ham over telefonen og så kør over og kig på den. Når man så finder fejl på bilen kører mand igen uden at give nogen pris. Efter 7 dage kan man ringe til ham og byde ham 45000kr så siger han nej og man bliver enige om 47000, så har man en rigtig billig bil, som forhåbentlig holder prisen det næste stykke tid.
Man kan for det meste mærke hvor meget sælger har lyst til at sælge, derfor kan man nogen gange presse prisen med det samme i stedet for at vente 7 dage.

Markedet er til at handle med nu, så udnyt det.