Lær at læse Sælger, af den brugte bil

Når du snakker med sælgeren i telefonen kan man hurtigt høre om han lyder som en sælger eller en normal mand. Der findes mange ude på brugtbilsmarkedet som forsøger at tjene penge på uerfarne købere.

Efter man har snakket et stykke tid med sælgeren er det vigtigt at ligge mærke til alle tingene han siger eksempelvis kan man skrive dem op. Hvis han ændrer nogen af tingene når man kommer og kigger på bilen så er det et tydeligt tegn på at han ikke har ren mel i posen.

En nem måde at se om sælger bare skal tjene penge på bilen er at kigge på registreringsatesten.
Hvis der står en anden mands navn på den og han oven i købet bor et helt andet sted så er han en bil haj, og skjuler derved oplysninger.

Hvis bilen står i sælgers eget navn skal han helst have haft bilen i et stykke tid, har han kun haft den i 2 mdr eller mindre er det tegn på at han vil tjene penge og har givet meget mindre for den brugte bil eller at den fejler noget som er dyrt at få repareret.


Hvis sælgeren er rael nok, er det vigtigt at ligge mærke til hvor meget han gerne vil af med bilen, de fleste er gode til skjule det hvis de mangler penge. men man kan altid lokke det frem bare ved at stille spørgsmål som f.eks skal du bruge pengene til noget eksempelvis husbyg.

Hvis man kan finde ud af om sælger mangler pengene er man langt på vej til at få den billigt.

Så er det bare med at skambyde en bil til 50000kr kan man roligt byde 40 for, det siger han nej til. og så kører man ellers væk derfra. Hvis der er mulighed for det kan man køre ud og få en kop kaffe og snakke om tingene.

Efter et stykke tid kan man så ringe til sælger og spørge "hvad vil du sælge til" han siger nok 45 hvor efter du siger jeg vil give dig 42000 og så henter jeg den nu!! Det virker som regel.
Skal dog være forudsat at har haft den til salg i lang tid.


Det vigtigste ved at læse en sælger er at ligge mærke til alt hvad han siger, og så ellers analysere det, og koble det sammen med det han siger i telefonen.



Skriv en kommentar hvis du har andre erfaringer